Over mij

Hoi, ik ben Daan Stroot en heb afgelopen jaren veel verschillende beroepen beoefend, maar nu houd ik me bezig met het bouwen van terrariums en sinds kort het verhuren van Classic Mini’s.

Heb je dat wel eens? Vanaf jongs af aan wil je ooit maar één auto. Bij mij was dat de Mini. Niet de nieuwe maar een echte…een echte klassieke Mini. Een uniek en grappig autootje dat je niet vaak ziet rijden. En als je er een ziet dan blijf je ernaar kijken… Na lang zoeken kwam ik de “The Chelsea Limited Edition” uit 1986 tegen, die moest ik hebben! Mijn dochter heet ook Chelsea en mijn geboortejaar is 1986. Echt een unieke kans en die heb ik met beide handen gegrepen.

In September 2021 heb ik een tweede Mini aangeschaft. “The Silvijn” (geen officiële naam) genoemd naar mijn zoon. Dit is een stoere Mini Classic, met zijn knal oranje velgen, matte lak en zijn sportief geluidje is deze Mini uniek! Deze Mini komt uit 1983 en is afgelopen jaren goed onderhanden genomen en dat is goed te zien.

Dus besluit je een van onze leuke Mini’s te huren zal ik als chauffeur samen met jullie er een gezellige tijd van maken.

Groetjes Daan.